VÅRSTÄDNING!

Hej alla medlemmar!

Söndagen den 21:a april klockan 10:00 har vi vår gemensamma städdag. Det är bra om så många som möjligt sluter upp och hjälper till med det ni kan.

Genom att vi hjälps åt denna dag slipper vi hyra in en firma för att utföra detta arbete.

Som vanligt kommer det att bli korvgrillning, fika och trevlig samvaro i vårsolen .

Mer information hittar ni på informationstavlan i er uppgång.

Årsmöte, nytt datum

Hej alla medlemmar, vi har nu kommit fram till ett nytt datum för årsmötet.

Årsmötet kommer att äga rum i föreningslokalen på 20A, Klockan: 18.00 den 6 December. Information kommer att skickas ut till samtliga medlemmar och även finnas tillgänglig i eran trappuppgång på informationstavlan. Svara gärna på svarstalongen ni kommer att få i era brevlådor, så vi vet hur många som kommer.

På mötet kommer vi att bjuda på smörgåstårta!

Hoppas vi ses!

/Styrelsen.

Nya tvättmaskiner

Hej alla medlemmar

Vi har nu fått in 2 nya tvättmaskiner installerade i tvättstuga, som ersätter de 2 gamla maskinerna vi hade som började bli slitna. Vi hoppas att de nya maskinerna ska fungera bättre, och göra det trevligare att tvätta.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen BRF gatan.

Årsmöte 2023!

Hej!

Nu är det dags för årets årsmöte!
Årsmötet kommer att äga rum i föreningslokalen på 20A, Klockan: 18.00 den 21 November. Information kommer att skickas ut till samtliga medlemmar och även finnas tillgänglig i eran trappuppgång på informationstavlan. Svara gärna på svarstalongen ni kommer att få i era brevlådor, så vi vet hur många som kommer.

Vill ni lämna in motioner till årsmötet ska dessa lämnas in till styrelsen senast lördagen den 30 September.

Hoppas vi ses!

/Styrelsen.

Höststäd!

Hej alla medlemmar.

Söndagen den 15 oktober kl. 10.00 har vi vår gemensamma höststäddag.

Det är bra om så många som möjligt sluter upp och hjälper till med det ni kan. De sysslor som kommer att behövas är krattning utav löv, sopa och eventuellt såga ner några grenar eller buskar som skymmer sikten för bilvägen.

Som vanligt kommer det förstås att bli grillning, fika och trevlig samvaro i höstsolen efteråt.

Mer information hittar ni på informationstavlan i er trappuppgång.

Hoppas att vi ses då.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Glad Midsommar

Hej alla!

Vi i styrelsen önskar er en riktigt fin midsommarhelg och en kommande skön sommar. 

Expeditionen kommer att vara stängd för besök under Juli månad, även vi behöver ha en liten sommarpaus, men självklart går det att få tag på oss ändå, via mail eller genom att kontakta någon av oss via telefon/sms (våra nummer står på anslagstavlan i entrén). 

Tänk på att följa de rekommendationer som kommunen och räddningstjänsten ger ut gällande vattenförbrukning och eldningsförbud, vi måste vara rädda om vårt område och närmiljö. Passa på att njuta av en fika eller bara en stund utomhus på vår nybyggda uteplats eller vid picknikbordet utanför 20B. 

Väl mött i höst igen, 

Styrelsen i HSB Brf Gatan

Elstöd

För er som undrar kommer här en uppdatering gällande Elstöd till vår förening.

Vi kommer inte att få något elstöd då vår förening räknas som ett företag och har haft ett fast elpris sedan 24 februari 2022 som fortfarande gäller. På skatteverkets hemsida finns följande punkt att läsa i punktlistan gällande när företag INTE är berättigade att söka elstöd:

”hade ett elavtal med fast pris som började gälla före den 24 februari 2022 och som fortfarande gällde med samma fasta pris den 24 februari 2023, om avtalet gäller företagets hela elförbrukning”
(Källa: Elstöd till företag | Skatteverket, 2023-06-18)

Vi får därmed inte ansöka om elstöd.

Här bor jag i Mölnlycke